català | español
<%= nomParc %> <%= nomParc %> <%= nomParc %> <%= nomParc %>

El Planeta Màgic de Banyoles és un parc d’oci infantil amb 1.200 m2 de màgia, alegria i diversió, amb la seguretat i la higiene màximes, i on nens i nenes troben tot allò que els diverteix: inflables gegants, llits elàstics, tobogans, piscines de boles, túnels, amagatalls i molt més!

 

Al Planeta Màgic de Banyoles oferim diferents serveis i opcions perquè nens i nenes juguin, saltin, es diverteixin i s’ho passin d’allò més bé! També organitzem festes d’aniversari i ens ocupem que el protagonista se senti l’estrella de la festa. Reserva la festa al Planeta Màgic de Banyoles en companyia dels teus familiars i amics. Serà una FESTA MÀGICA!

 

Al Planeta Màgic de Banyoles també obrim les portes, fora de l’horari habitual, a escoles, casals, associacions i altres entitats per formar part de les excursions i sortides lúdiques que organitzen. Fem participar els petits del despertar i l’anar a dormir dels nostres animals de granja inflables i ballem una cançó de comiat molt divertida. Oferim la possibilitat de reservar altres activitats com un entretingut viatge amb el Tren Pinxo de Banyoles, una visita i/o tallers al Molí Paperer de la Farga, etc.

 

Tenim molt presents els acompanyants del nens i nenes i, pensant en el seu benestar i perquè gaudeixin veient com els seus petits es diverteixen, disposem d’una zona de sofàs i pufs, i d’un ampli bar-cafeteria amb vistes a tot l’espai lúdic on també organitzem, amb reserva prèvia, piscolabis.

Planeta Màgic Banyoles