català | español
Inici Planeta Màgic - Banyoles Planeta Màgic - Banyoles Planeta Màgic - Banyoles
On
Planeta Màgic | Qui som
Som la segona generació d’una empresa familiar que té els seus orígens en el sector carni porcí, Càrniques Coimba S.L., empresa fundada pel nostre pare, Joan Ramió i Dilmé, i que actualment compagina l’activitat d’oci infantil amb cinc allotjaments rurals i granges a Vilavenut.

Quan la tercera generació estava en edat de gaudir d'aquests espais, ens adonàrem de la mancança d’establiments d’oci infantil que hi havia a la comarca del Pla de l’Estany i ens vàrem animar a construir una nau adaptada a les necessitats d’aquest projecte, que va obrir les seves portes el 21 de juny de l’any 2008. Des d’un començament ens ho agafàrem seriosament amb l’objectiu d’arribar a ser un parc d‘oci infantil amb ressò a la província de Girona, agradable pels grans i divertit i màgic per als petits. A l'hora de llançar-nos als riscos i sacrificis que comporta obrir un negoci com aquest, vàrem tenir la sort de comptar amb el suport del nostre pare i de la nostra mare.

Compartim la il·lusió de tirar endavant aquest somni quatre de sis germans: en Joaquim, l'Anna, l'Albert i l'Eva, i comptem amb la col·laboració d’un bon equip de monitores: l'Olga, la Tamara, la Judit, la Johana, l'Ariadna i la Patri.

Us animem a visitar-nos, a gaudir del nostre espai màgic i a fer-nos suggeriments per continuar millorant.

Planeta Màgic Figueres | Facebook Segueix-nos a Facebook

Agroturisme Cal Duc Allotjaments rural Les Planeses

Nom i cognoms
Població
Telèfon
E-mail
Comentaris
 
Introduir el text superior

Planeta Màgic | Enviar
X
EL FORMULARI HA ESTAT ENVIAT